Autor: Dnevnik

Novi Sad
11.02.2022.
10:29 > 10:21
Suđenje dvadesetosmogodišnjem Đ. M. iz Zemuna kod koga je, prilikom hapšenja, pronađena eksplozivna naprava nije održano zbog izostanka jednog porotnika.
  • Vihor 92

    11.02.2022 20:35
    Iz lošeg semena , teško dobar
    Bože pomozi, ne može se mukica rešiti karme pokojnog Radenka Popovića Crnog nikako.... A zamislite tek kada ga Crni sretne gore negde ...? Od loše reprodukcije retko je dobar klas... A i to su vam pojedini srpski policajci, čast izuzecima. Malo bi da budu policajci, malo kriminalci . U zavisnosti od potrebe i kako im situacija nalaze. Narod ih školuje, oblaci i plaća. Pa bi svoje potencijale trebalo da okrenu tom narodu a ne da obraz i čast prodaju za račun materijalnih stvari. A posle kada neslavno završe, onda je uvek neko drugi kriv....
  • RAN.CO

    11.02.2022 18:45
    nezamenjivi
    Procesi se odlazu u nedogled zbog:sudija,vestaka,svedoka,porotnika ITD.kao da za te ljude,gospodu nema zamene.Totalna opstrukcija u sudstvu a kazemo pravna drzava.Sve takve i slicne predmete treba resavati po kratkom postupku.
  • Pićuka

    11.02.2022 16:45
    Običnog čoveka, nesretnika , će da je..u uzduž i popreko a ovakvima se odlaže do beskonačnosti. Važno je da imamo pravnu državu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna